کتاب تکنیک‌های کاربردی کاهش وزن

1.500.000 ریال

معرفی کتاب تکنیک‌های کاربردی کاهش وزن

کتاب تکنیک‏‌های کاربردی کاهش وزن به قلم عارف شیرازی و عادل شیرازی و نسیم دارابی، روش‌های لاغری و سلامتی را برای استفاده افرادی که دارای اضافه وزن هستند، ارائه می‌دهد.

زمانیکه بحث رژیم غذایی سالم در میان است، تعادل کلید اصلی دسترسی به آن می‌باشد. تعادل به معنی خوردن طیف گسترده‌ای از مواد غذایی در اندازه مناسب و مصرف مقدار صحیح از خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها که به شما در رسیدن به بدنی سالم و حفظ سلامت آن، کمک می‌کند.

توجه کنید که زمانیکه بحث پرخوری و اضافه وزن درمیان است، مقصر فقط غذاها نیستند، بعضی از نوشیدنی‌ها هم می‌توانند به اندازه غذا چاق کننده باشند.

رژیم غذایی سالم، رژیمی است که به حفظ و بهبود سلامت عمومی بدن شما کمک می‌کند. رژیم غذایی سالم مواد مغذی لازم، آمینو اسید و اسیدهای چرب لازم، مایعات کافی، ویتامین‌ها و مواد معدنی کافی و همچنین کالری لازم را برای بدن فراهم می‌کند. این رژیم نیازهای اساسی بدن را بدون اینکه شما را دچار بیماری و اضافه وزن کند، برای شما فراهم می‌کند. همچنین رژیم غذایی سالم به همراه ورزش می‌تواند خطر مبتلا شدن به بیماری‌هایی از جمله چاقی، بیماری‌های قلبی، دیابت نوع 2، فشارخون بالا و سرطان را در شما کاهش دهد.

این کتاب در پنج فصل کلیات این روش‌ها و تکنینک‌ها، کالری مواد غذایی، رژیم‌های غذایی، مواد غذایی سالم و کم کالری و تاثیری که آب در کاهش وزن دارد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

در این کتاب سعی شده است با تکیه بر علم تغذیه، اصول علمی و صحیح کاهش وزن شرح داده شود. شما با خواندن این کتاب می‌توانید برنامه رژیم غذایی مناسب به منظور کاهش وزن خود را طراحی کنید.

در بخشی از کتاب تکنیک‏‌های کاربردی کاهش وزن می‌خوانیم:

همه ما برای کاهش وزن به دنبال سریع‌ترین و آسان‌ترین راه می‌گردیم اما شاید اگر از عوارض جدی کاهش وزن سریع بدانیم در این رویه خود تجدید نظر کنیم. رژیم‌هایی که بسیار سریع وزن را کم می‌کنند، باعث بروز مشکلات جدی در سلامت شخص خواهند شد.

ضمنا اینکه وزن کاهش یافته با این نوع رژیم‌های کاهش وزن پایدار نیست و به محض اینکه شخص رژیم را کنار گذاشت، افزایش وزن بسیار شدیدی سراغ شخص خواهد آمد که چه بسا وزن شخص را از وزن اولیه قبل از رژیم غذایی نیز بالاتر خواهد برد.

در روش‌های غیر اصولی کاهش وزن، بدن علاوه بر سوزاندن چربی زیاد توده عضلانی نیز از دست می‌رود. در واقع بدن برای تامین انرژی مورد نیاز خود شروع به سوزاندن عضلات می‌کند این کار اگرچه اشتها را کم می‌کند، اما برای سلامتی بدن مضر است. بنابراین سوزاندن عضله به جای چربی در این گونه رژیم‌ها آسیب زیادی به بدن وارد می‌کند.

در روش اصولی کاهش وزن، اشخاص تنها توده چربی از دست می‌دهند اما در روش‌های غیر اصولی کاهش وزن اشخاص نه تنها چربی از دست نمی‌دهند بلکه در صد بالایی از بافت غیر چربی بدنشان از جمله ماهیچه و حتی توده استخوانی خود را از بین می‌بردند.

بدن همواره راهی برای محافظت خود از عوارض کاهش سریع وزن پیدا می‌کند. با افت ناگهانی دریافت کالری، آن را با کاهش میزان سوخت و ساز جبران می‌کند. به این علت است که افرادی که به رژیم‌های ناگهانی دست می‌زنند به محض ترک رژیم به سرعت اضافه وزن پیدا می‌کنند. کاهش سریع وزن می‌تواند عوارض جانبی مخربی به همراه داشته باشد و البته از کارایی چندانی نیز برخوردار نباشد زیرا افرادی که به سرعت وزن زیادی کم می‌کنند احتمال بیشتری دارد دوباره وزن اضافه کنند.

فهرست مطالب کتاب تکنیک‌های کاربردی کاهش وزن

فصل اول: کلیات
رژیم چیست؟
رژیم غذایی سالم
گروه‌ها و مواد غذایی تشکیل دهنده رژیم غذایی سالم
رژیم غذایی گیاهی
رژیم غذایی گیاه خواری چیست؟ روش صحیح گیاه خواری چگونه است؟
رژیم لاغری
انرژی مورد نیاز بدن
کالری در بدن چه می‌کند؟
ریز مغذی و درشت و مغذی چیست؟
ریز مغذی‌ها چه موادی هستند؟
درشت مغذی‌ها چه موادی هستند؟
راز حفظ وزن مناسب

فصل دوم: کالری مواد غذایی
کالری چیست؟
چند کالری در این غذا است؟
بدن چگونه از کالری غذاها استفاده می‌کند؟
برای لاغری به کالری غذا توجه کنید
بدن انسان و نیاز به انرژی (کالری)
هر کیلو چربی چقدر کالری است که ذخیره شده؟
BMI چیست و چطور بفهمیم اضافه یا کمبود وزن داریم؟

فصل سوم: رژیم‌های غذایی
کلیات
رژیم غذایی مناسب
رژیم غذایی سالم چیست؟
میوه و سبزیجات
میوه را چه زمانی مصرف کنیم!
کربوهیدرات ها
زمان مصرف کربوهیدرات‌ها
پروتئین
بهترین زمان مصرف پروتئین
کاهش وزن
عضله سازی
آیا باید قبل از خواب پروتئین بخورید؟
شیر و لبنبات
محصول لبنی مناسب برای لاغر شدن
غذاهای حاوی شکر و چربی
سبک زندگی
چرا باید آموزش دید؟
ورزش کردن و کاهش وزن
روش‌هایی برای تغییر در رژیم غذایی و شروع یک تغذیه سالم
عوارض حذف وعده‌های غذایی
عوارض کاهش وزن سریع
اگر سریع وزن کم کنید چه عوارضی دارد؟

فصل چهارم: مواد غذایی سالم و کم کالری
معرفی مواد غذایی سالم و کم کالری و نکات آن‌ها در رژیم
غذا‌هایی سیر کننده ولی دارای کالری پایین
سیب زمینی کباب شده
سوپ لوبیا
تخم مرغ
ماست چکیده
سیب درختی
جو دو سر
انجیر
ذرت بو داده
غذا‌های لاغر کننده و عوامل لاغری
چای سبز
چه زمانی چای سبز بخورید؟
از پرخوری‌های عصبی پیشگیری کنید.
چای سبز؛ چای چربی سوز طبیعی است!؟
چند لیوان چای بنوشید؟
پیشگیری از چاقی ناشی از افزایش سن
قرص چای یا چای سبز؟
عوارض احتمالی چای سبز را بشناسید!
ادویه‌های زیر می‌تواند به کاهش وزن کمک کند!
جینسینگ
فلفل قرمز
دارچین
فلفل سیاه
خردل
زردچوبه
هل
زیره
نعناع
اسفناج
گریپ فروت
10 ماده برتر کاهش دهنده چربی شکم
چند تغذیه ساده
معجزه خیار در لاغری
لیمو
پوست پرتقال
سوپ به عنوان پیش غذا یا میان وعده
سالاد به عنوان پیش غذا
سبزیجات تازه
سیب و گلابی
کرفس
کلم بروکلی
سیر
جو
کدو
غلات کامل
بیش‌ترین فیبر در کدام مواد غذایی وجود دارد؟
بهترین منابع غذایی فیبر دار 14 ماده غذایی است
سبوس جو دو سر
زیتون سیاه
بادام
لوبیا قرمز
پسته
انجیر خشک
گردو
عدس
خرما
نارگیل
نان سبوس دار
لوبیای سفید
آلو:
کنگر فرنگی

فصل پنجم: آب و لاغری
مراحل
چگونه می‌دانید که آب کافی دریافت می‌کنید؟
ولی چطور نوشیدن آب موجب لاغری و کاهش وزن می‌شود؟
نوشیدن آب به سوزاندن کالری بیشتر کمک می‌کند
نوشیدن آب پیش از غذا اشتها را کم می‌کند
این میزان ممکن است با رعایت موارد زیر کاهش یابد
چه میزان آب برای لاغری باید نوشید؟
آب مورد نیاز بدن در مقیاس‌های مختلف
دو نکته در مورد مصرف آب و لاغری

پیوست