کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تاکید بر روانشناسی و تغذیه)
1.750.000 ریال
معرفی کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تاکید بر روانشناسی و تغذیه)
کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تاکید بر روانشناسی و تغذیه)، با هدف بیان مبانی آرامش و خشم و راههای کنترل آن به وسیلهی علم روانشناسی و تغذیه در چهار فصل تالیف و گردآوری شده است.
خشم الگویی رفتاری است که برای مواجهه با تعرض کنندگان بروز داده میشود تا از رفتار تهدید کنندهشان دست کشند. فصول این کتاب شامل آرامش، خشم و استرس، مدیریت خشم و استرس و نقش تغذیه در آرامش میباشد. در این اثر در ابتدا تعریف آرامش و خشم و همچنین استرس ارائه شده است. سپس به مطالعه و بررسی انواع هر یک از آنها و همچنین آثار و عواقب آن بر انسان و محیط پیرامون وی پرداخته شده. در ادامه راههای رسیدن به آرامش و کنترل و کاهش خشم و استرس از منظر علم روانشناسی و همچنین علم تغذیه بیان شده و سعی بر آن شده است که پلی ارتباطی میان تاثیر تغذیه بر حفظ و افزایش آرامش و همچنین کنترل و کاهش خشم و استرس برقرار گردد.
عصبانیت یا خشم حالتی روانی است که درگسترهی آزردگی اندک تا غضب شدید میگنجد. عوارض فیزیکی خشم شامل، افزایش فشار خون، تند شدن ضربان قلب و میزان آدرنالین در خون است. از نگاه بعضی از افراد، خشم قسمتی از واکنش مغز به بیمناکیاش از درد است. زمانی که شخص به طور خوآگاه تصمیم به اقدام میگیرد تا بلافاصله رفتار تهدید کنندهٔ نیروی بیرونی دیگری را متوقف کند، خشم احساس غالب در او میشود.
خشم یک حالت طبیعی در انسانها است که در واقع راهی برای حفظ کردن یا نجات دادن فرد از یک نگرانی یا خطری که در حال وقوع است. واکنشهای خارجی خشم را در حالات چهره و بدن، نمودهای کالبدشناختی و گاه رفتارهای تهاجمی در ملأ عام میتوان یافت. مثلاً جانوران و انسانها صدایشان را بالا میبرند، میکوشند که بزرگتر جلوه کنند، دندانهایشان را بر هم میسایند و خیره میشوند. این کتاب با راهکارهایی که بیان کرده است به شما کمک خواهد کرد که چگونه از خشم خود جلوگیری کنید.
در بخشی از کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تاکید بر روانشناسی و تغذیه) میخوانیم:
بسیاری از ما استرس را در زندگی خود تجربه میکنیم؛ چه استرسهای مقطعی مرتبط به یک پروژه و چه استرس مربوط به فشار کاری زیاد. استرس نه تنها باعث ایجاد احساس ناخوشایند در ما میشود، بلکه روی سلامتی و عملکرد ما نیز تأثیر میگذارد؛ اما اگر از ابزار و تکنیکهای مناسب استفاده کنیم میتوان استرس را کنترل کرد. در این مقاله نگاهی میاندازیم به اینکه استرس چیست، چه چیزی باعث افزایش استرس میشود و اینکه چگونه میتوان آن را به گونهای مدیریت کرد که بر سلامتی و بهرهوری شما تأثیری نداشته باشد.
البته باید بگوییم که هرچند موارد گفته شده در این مقاله میتوانند به کاهش استرس شما کمک کنند؛ اما اگر احساس میکنید شدت استرس در شما به گونهای است که به طور مداوم احساس خوشحال نبودن میکنید و نگران سلامتی خود هستید، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
طبق گفته روانشناسان، استرس به شرایطی گفته میشود که یک شخص احساس میکند خواستههایش بیشتر از منابع اجتماعی و فردی است که در اختیار دارد. یعنی ما زمانی استرس را تجربه میکنیم که باور کنیم زمان، منابع یا دانش کمی برای مدیریت کردن شرایط داریم؛ در واقع استرس زمانی در ما ایجاد میشود که احساس کنیم کنترل امور از دستمان خارج است.
انسانهای مختلف استرس را به شیوههای مختلف مدیریت میکنند. اما به طور کلی هرچقدر اطمینان در مورد تواناییهای فردی بیشتر باشد و فرد احساس کند که کمک و حمایت مورد نیاز برای انجام کاری را دارد، بهتر میتواند استرس را کنترل کند.